sportschool zaandam         

Meer resultaten voor sportschool zaandam

HOME Women Sport Only Zaandam. HOME Women Sport Only Zaandam.
Bij ons kun je sporten op je eigen niveau maar wel in combinatie met de gezelligheid van een groep. We werken samen aan jouw gezondheid, fitheid en leefstijl en of je dat wilt doen door middel van individueel fitnessen, groepslessen of met een personal trainster, Women Sports Only Zaandam helpt jou om je doelen te bereiken.
Fit4lady Slimmer Sporten Extra Energie.
Fit4lady is een sportschool voor vrouwen. Een sportschool waar iedere vrouw welkom is. Of je nu 20 jaar geleden voor het laatst een sportschool van binnen hebt gezien of dat je al een trouwe sporter bent: bij Fit4lady kun je trainen op jouw niveau.
Sportschool Zaandam Fit For Free De club bij jou in de buurt.
Fit For Free Zaandam. Sportschool Fit For Free Zaandam is hét fitnesscentrum in Zaandam, waar je op de manier kan sporten die bij jou past. Loop gerust eens binnen aan de Westzijde 163 en ontdek of fitness wat voor jou is.
Vind een sportschool bij jou in de buurt SportCity.
Zo is er dus altijd wel een sportschool van SportCity bij jou in de buurt! Naast fitness, groepslessen, squash, saunafaciliteiten, zonnecabines en kinderopvang, zit ook het Personal Fitplan bij het lidmaatschap inbegrepen. Zoek je dichtstbijzijnde club op en ontdek wat SportCity je te bieden heeft!
Home.
Door 8 maanden bouwvertraging en de verkoop van de Hogendijk heeft de sportschool eerst nog eens 8 maanden op de Mahoniehout gezeten alvorens uit te wijken naar de huidige lokatie waar sinds 2001 de sportschool gevestigd is. Tegenwoordig is de grote zaal 288 m2 en de kleine zaal 110 m2, kleedkamers en kantine bevinden zich tussen beide zalen, buitentrainingsruimte, eigen parkeerplaatsen en een woning boven de Sportschool. Weiteveen 29, 1507ML Zaandam.
Fresh Fitness Zaandam review en beoordelingen.
Fresh Fitness Zaandam. 1506 EK Zaandam. Fresh Fitness Zaandam. 1506 EK Zaandam. FITsociety / Sportscholen / Fresh Fitness Zaandam. Fresh Fitness Zaandam een sportschool met het concept van Fresh een idee wat ooit is begonnen in Amsterdam en nu meerdere vestigingen heeft.
Max ICT B.V. Dé ICT webwinkel voor zakelijk consument.
Max ICT specialiseert zich al ruim 12 jaar als online aanbieder van computerproducten via een uitgebreid assortiment van meer dan 3 miljoen producten op de zakelijke MKB markt in Nederland. Alle bekende merken zijn vertegenwoordigd in ons aanbod, waarbij een goede prijs, kennis, gemak, snelheid en persoonlijk contact centraal staan.
Alex Delgado Personal Training.
Personal Trainer Westerwatering Zaandam. Van jongs af aan ben ik altijd sportief ingesteld geweest, ik heb diverse sporten beoefend en sport ik uiteraard nog steeds heel veel. Het was voor mij al snel duidelijk dat ik een beroep in de sport wilde gaan beoefenen.
FITNESSCENTRUM UNIQUE / UNIQUE WELLNESS.

Contacteer ons