fitness hillegom         

Resultaten voor fitness hillegom

Fit4Lady Hillegom Fit4Lady.
Gelegen aan de Meerstraat biedt Fit4lady Hillegom een ontspannende omgeving om te trainen en aan de conditie te werken. Bij Fit4lady in Hillegom begin je met een advies op maat. We bespreken met je wat je wilt bereiken en meten je Body Mass Index BMI, je vetpercentage en fitheid.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Milon Cirkel Benelux Fitness Center.
2181 EM Hillegom. Op mijn leeftijd is beweging belangrijk en de begeleiding in de cirkel helpt mij naar een fitter en gezonder leven. Sporten hoort bij mijn leven. Als ik dat niet had gedaan had ik dat ik me nooit zo fit gevoeld op mijn 75ste. De menopauze zorgde voor extra kilo's. Met de hulp van Milon kreeg ik snel weer mijn figuur terug. Maximaal resultaat in minimale tijd. Dankzij Milon is mijn suiker waarde verbeterd en mijn insuline resistentie gedaald. Milon is het concept, 35 minuten afwisselend trainen. In de club voel je je echt thuis. De coaches hielpen mij om 8 KG af te vallen! De" coaches zijn op elk moment beschikbaar" Sofie. Ontdek de Milon Kracht Cirkel. Deze ondernemers gingen je voor. DE TRAINING MILON: eenvoudig, veilig en effectief. Slank en fit in 35 minuten. Zoek een club bij u in de buurt. Milon Cirkel Benelux Fitness Health BVBA Sitemap Contact Fitness Health BVBA, alle rechten voorbehouden.
For Fun Sport Onderhouds pagina.
Welkom bij We-Fit, de Fitness Healthclub in de Bollenstreek.
de Fitness Healthclub in de Bollenstreek. We-Fit is een moderne, verzorgde en zeer goed uitgeruste Fitness Healthclub waar het naast heerlijk sporten, ook plezierig ontspannen is. Kom gerust eens langs en laat je voorlichten over wat We-Fit voor jou kan betekenen.
SportPlaza Hillegom Home.
Een ruim opgezette zaal met de nieuwste, hightech apparatuur met ingebouwd lcd scherm zodat u nooit Lees meer. Het laatste nieuws van SportPlaza Lees meer. SportPlaza Hillegom is al vanaf 1982 meest toonaangevende sportcentrum in de Bollenstreek. Alles over SportPlaza.
Home Aarts Sport Hillegom.
Wij geven uitstekende begeleiding aan jong en oud. Aarts Sport Hillegom is een sportcentrum voor iedereen die aan beweging wilt doen. What's' Next Bekijk de voledige agenda. Zij maken Aartssport Hillegom tot één van de gezelligste sportscholen! Tienerfitness en fitness instructeur.
Fitness in Hillegom bij EasyFit Premium.
Living Well Milon Club Hillegom heet nu EasyFit Premium Hillegom en is vernieuwd! Ben je op zoek naar een plek om in een prettige omgeving efficient gezonder en fitter te worden in Hillegom en omgeving? Dan is EasyFit Premium Hillegom de juiste plaats!
Fitness Hillegom Aarts Sport Hillegom.
Aarts is een fitnesscentrum in Hillegom waar gezondheid, gezelligheid, kwaliteit en service optimaal worden gecombineerd. In ons multifunctioneel sportcentrum kun je terecht voor fitness, groepsfitness en spinning. In ons fitnesscentrum in Hillegom is een gigantische fitnessruimte met professionele cardio en krachtapparatuur van Matrix.

Contacteer ons